donderdag 4 juni 2009

Druk druk druk...

Zo, dan is het opeens een maand geleden dat je een blog geplaatst hebt.
We hebben het druk gehad, met vanalles eigenlijk.
JJ had vakantie opgenomen om te klussen op zolder, hier komt de nieuwe kamer van Daniël zodat de baby dan naast ons in het kleine kamertje kan slapen.
Met hulp van vader en schoonvader is het al een heel eind, en menig vrij uurtje van JJ wordt in de kamer besteedt.
Het is eigenlijk zo goed als af, en is klaar om geschilderd en behangen te worden. Binnenkort met Daniël een leuk behangetje uitzoeken, waarschijnlijk wordt het iets met auto's, aangezien onze man daar helemaal fan van is :)

Vorige week zijn we lekker op vakantie geweest, naar Zeeland. We hebben genoten, het was heerlijk er eventjes uit te zijn. Niet alle dagen mooi weer gehad, maar dat maakte niet uit, we hebben ons prima vermaakt! We hadden een zwembad op het park, speeltuintjes, het huisje staat aan het water met bootjes, konijntjes in de tuin, dagje Vlissingen, dagje Brielle, strandje, zee, bloemetjes plukken, vogels eten geven... Genoeg te doen gehad, herlich!

Eergisteren hebben we de 20 weken echo gehad, en gelukkig is alles goed. 10 vingertjes, 10 teentjes, en alles werkt zoals het moet werken, dus wij zijn blij! Ook weten we wat voor geslacht ons kindje heeft, maar jullie zullen daarvoor nog 20 weekjes moeten wachten, ongeveer.

Hier nog even een aantal fotootjes van de vakantie, van de verbouwing komen nog.

2 reacties:

Bianca zei

Heej Jantina,

leuke foto's van de vakantie!
Jullie hebben het vast goed naar jullie zien gehad zo te zien..
Fijn dat alles goed is met jullie kleine!

Liefs, Bianca

Annemieke zei

Hoi Jantina,

Tjonge wat word jullie "kleine" man al groot!!! wow wat gaat het toch hard... ik kwam in een oude lijst met favorieten jouw site tegen... toch weer even spieken hoor. En nu lees ik dat je in verwachting bent, wat geweldig!!! Van harte gefeliciteerd!!! Weer een wondertje!!!
Geniet ervan!!

Groetjes Annemieke (oftewel Axioma, die vroeger nogal actief was op t flevo forum hihi maar nu andere bezigheden heeft :D hihi mn dochtertje dus!)