zondag 28 maart 2010

De broertjes


Ze zijn zo leuk samen!
En ze vinden elkaar ook leuk, zo heerlijk om te zien.
Daniël kan zomaar vanuit het niets even Tobias knuffelen, of samen met hem op de bank een boekje lezen, en als hij overdag mee gaat naar boven om Tobias te halen rent ie naar de slaapkamer van T en zegt "Dag knul, hoe gaat het met je lieverdje?" of iets in die richting :)
Tobias herkent Daniël erg goed. Als ik in bed lig te voeden, dat gebeurd wel redelijk vaak na het eten, ga ik Tobias voeden in ons bed terwijl JJ Daniël naar bed brengt. Als Tobias dan Daniël hoort in de badkamer, of Daniël komt nog een kusje brengen, komt er niets meer van het drinken hoor maar issie alleen maar aan het rondkijken of hij Daniël ziet, zo leuk!
Daniël was gisteren alweer 2 en een half jaar, hij is zo groot aan het worden.
Vanochtend was hij met tante Linda mee naar de kerk, JJ lag ziekig in bed, en zij wilden graag meerijden of de auto lenen, dus Daniël had mazzel en kon lekker naar de creche. Gek is dat... Hoe moeilijk dat de eerste anderhalf jaar met hem ging, zo leuk vind hij het nu, door de week wordt er wel 20 keer gevraagd of we naar de kerk gaan, haha.
Maandag gaan we samen naar de peuterspeelzaal om hem daar op te geven en te zien wanneer hij daar terecht kan. Voor hem hoop ik snel, hij vind het heel leuk om met andere kinderen te spelen. Weer een andere fase....

Gisteren heeft JJ alle dingen in de keuken nog afgemaakt, dus, het huis kan in de verkoop!!!
Morgen contact opnemen met makelaarsland, hier horen we goede dingen over.
Foto's maken, en dan hopen en bidden dat het allemaal maar gauw mag gaan!
Ik kijk er zooo naar uit!

Gisteren nog lekker, onder het kijken van mcleod's daughters, aan het haken geweest. Leuke magneten gemaakt voor in mijn winkeltje, die toch echt gauw eens online moet gaan, maar door alle drukte van de laatste tijd is het er nog niet van gekomen.
Komende week dinsdag en vrijdag naar het ziekenhuis met Tobias voor onderzoeken van zijn urinewegen, spannend. Dinsdag een onderzoek, middels een katheter wordt zijn blaas gevuld met een contrastvloeistof, en van dit proces worden er foto's gemaakt. Zo kunnen ze zien of klepjes goed sluiten en er geen urine terug loopt naar de nieren. Vrijdag krijgt hij een echo, dat is gelukkig een stuk minder vervelend.
En zaterdag weer eens naar Groningen, de laatste keer was voor de kerst! Pfff...
Daniël kijkt uit naar het rijden op de skelter, en naar het gaan in opa en oma hun grote bad (en ik ook, heerlijk! ),2 reacties:

Haakmuts zei

Wat een lekker stel, leuk als ze zo goed met elkaar omgaan. Ik herken dat wel, mijn kleinzoons zijn 6 maanden en 3 jaar en dat gaat ook zo goed, de oudste zal nooit de deur uitlopen zonder zijn broertje een dikke knuffel te geven, heerlijk om te zien.

Mooie haakwerkjes heb je weer gemaakt hoor, je winkeltje zal al aardig gevuld zijn denk ik, ga maar gauw open.

Groetjes van Claire

Kruimel zei

wat een prachtig stel heb je! en heerlijk dat ze zo gebroedelijk met elkaar omgaan!

en ik vind je magneetjes super leuk!! ben benieuwd naar je winkel!!