zaterdag 17 april 2010

Freubel de freubel


Ben nu bezig met Winston, bedacht door Tess van Koekeridoo. Wel geef ik er een eigen draai aan, das altijd het leukst! Zo wordt ieder freubeltje uniek :)
Donderdag naar een bonbon-maak-workshop, oeh, ben benieuwd!
Hopen dat ik een beetje kan zitten enzo, het is me een paar dagen geleden in mijn rug geschoten, een soort van... Het is een rare pijn, alleen aan de linkerkant, een rare stekende pijn. Bij een bepaalde beweging stokt je adem, echt een naar gevoel! Naja, we merken vanzelf wanneer het overgaat, en anders woensdag ff aan de fysio vragen of ze er iets mee kan. Het is ook niet 1 bepaalde plek, meer een gebied, weird.
Naja, gelukkig hoef ik niet teveel dit weekend, we maken het onszelf gewoon lekker makkelijk :)
Verder Tobias niet fit, kereltje heeft (ik typte heb, woon ik in Rotterdam ofzo? :P) veel last van zijn poeperij, dat lukt hem niet echt goed. Zo sneu... En Daniƫl loopt ook maar te hoesten, en heeft net als zijn kleine broer wat verhoging. Maar, hij is vrolijk, is lekker aan het spelen met z'n garage nu. JJ doet ff boodschappen, Tobias slaapt, ik ga maar us een kop koffie zetten denk ik. Door al die korte nachtjes blijft klaas vaak maar slaapzand in mijn ogen smijten, men, wat wordt je daar gaar van. Strakkies lekker foto's maken, en dan het huis verkopen. Zo gauw ie te koop staat plaats ik een link natuurlijk :)

0 reacties: