donderdag 27 maart 2008

Een half jaar oud.

Vandaag is het dan zover, ons mannetje is alweer een half jaar oud. Wat is dat ontzettend snel voorbij gevlogen! Om dit moment te vereeuwigen dacht ik: " wat leuk om zijn voetje in het gips te zetten, zodat ie dan kan zien hoe klein z'n voetje was als ie ouder is ". NOT!!! Heb je het weleens geprobeerd? Met een kind van een half jaar oud zijn/haar voetje in een rond trommeltje met gips douwen, en dan zorgen dat dat ook nog lukt? Wat een drama! Inmiddels zijn Daniëls zijn voetjes weer schoon (hij dacht, als er 1 in past, dan kunnen er ook 2 in :S )en ook de vloer, de tafel en de bank zijn weer gepoetst. Zijn pyjama gaat morgen weer in de was, hebben we dat avontuur ook weer afgesloten :)
Wat genieten we van ons mannetje! En natuurlijk is het weleens lastig, vooral omdat meneer niet echt veel slaapt, maar wat zijn we blij en gelukkig met hem! Had eigenlijk nooit van mezelf gedacht dat ik het zo leuk zou vinden.
Daniël is het er nu niet echt meer mee-eens, dus ik ga hem lekker weer naar zijn bedje brengen.

2 reacties:

Sandra`s Blog zei

hihi wat een leuk idee! Gefeliciteerd met zijn halfjaar:) Leuk mannetje is het hor:)

Liefs Sandra

Ettje zei

Een paar weken geleden was onze jongste kleindochter zes maanden jong. 'k Heb er met verbazing naar gekeken: hoe snel het allemaal gaat!
Veel te snel.
En ach, die uurtjes slaap, haal je later ruimschoots weer in, als jullie beiden gepensioneerd zijn. :-)