woensdag 22 juli 2009

27w1d zwanger

Dag lieve mensen!

Voor de liefhebber even weer een buikfoto :)
Het schiet er snel bij in, merk dat ik veel minder bezig ben met het zwanger zijn, wat natuurlijk alles te maken heeft met ons kleine ventje wat thuis rond loopt, springt, rent, valt, speelt, klimt enz.
Voor iedereen die wil weten hoe het gaat, en toevallig mijn blog leest:
Denk dat ik nu ongeveer 70/75% van de dag lig, op een bed in de kamer.
Schoonmaken doe ik niet meer zelf, wat ik (misschien in tegenstelling tot anderen? :P) juist wel heel vervelend vind, omdat ik dat dan uit handen moet geven, en dat is lastig voor iemand die redelijk controlefreakerig is.
8 van de 10 keer kan ik de deur niet meer uit omdat we met de trappen zitten. Af kan ik ze wel redelijk, maar op is een drama, en dit kan ik dus ook niet heel veel meer.
Wat dus wel inhoudt dat je je huis niet zo heel vaak meer uitkomt, en ik me best weleens opgesloten voel. JJ doet de boodschappen, ik heb geen schoonmoeder maar een schone moeder die 1x in de 1a2 weken even langs komt om de helpen met allerlei huishoudelijke klusjes, en ook JJ doet nu wat extra dingen in huis. Daniël speelt ontzettend lief, kijkt nu wat meer filmpjes op tv wat hij helemaal niet erg vindt, en speelt bij mama op het bed met duplo, puzzeltjes, boekjes, lekker tekenen of mama's wol in de war maken :)
Wat ik af en toe wel doe met hem buiten is naar de boten kijken aan de maas, ik zet dan lekker de auto daar neer, de ramen een beetje open, ik op de bijrijdersstoel en Daniël maar lekker achter het stuur spelen, hij vindt dat superleuk! En zo heb ik het gevoel dat ik toch een beetje buiten ben.
Maar goed, beperkt ben ik wel, en soms wordt je daar best een beetje chagarijnig van! Wel is het hopelijk tijdelijk, en is de kans wel aanwezig dat zo gauw de baby eruit is het een stuk beter zal gaan, maar of het weer helemaal weg gaat kunnen ze nu nog niet zeggen, dat moet de tijd uitwijzen.

Nou, jullie weten er een beetje van, maar de meeste mensen wisten dit natuurlijk al wel. Wat trouwens wel de vraag bij me oproept, zijn er nog echt wel mensen die op mijn blog kijken? Geen idee of ik hier ook statistieken kan zien ergens, bij web-log.nl wel.

Hier nog even de foto, voor jullie weer fijne dagen, ik ga weer liggen nu, mijn muisje afbreien :)

7 reacties:

Bianca zei

Hoi Jantina,

wat vervelend voor je dat het niet zo lekker gaat, heb je ischias??
Ik lees je blog trouwens nog steeds hoor! Kijk er vaak wel even op.
Nou meid, doe rustig aan en maak je niet al te druk....

Liefs Bianca

Tineke zei

Balen zeg dat je je vervelend voelt!
Ik wens je veel succes!
liefs,
Tineke

Moira zei

Hoi hoi,

Ja ik volg je weblog zeker.
Jemig zeg heb je last van je bekken dat je in bed moet liggen?
Ik wens je heel veel sterkte erg vervelend zo opgesloten zitten.

gr van Moira

Annejet zei

Ja! Ik kijk bijna elke dag of er weer een nieuwe update is! Haha, ik heb zo mijn eigen systeempje: mail, eigen weblog, papa's blog, jouw blog, hyves.. Dus, ja! Je site wordt zeker bekeken! :-D Love you

Dirk Jan zei

Ik kijk geregeld.
Ben blij dat je 'de draad' weer opgepakt hebt - al vind ik foto's van mijn kleinzoon leuker dan al dat gebrei en gehaak (knap vind ik dat wel, hoor, want ik doe het je niet na).

Sandra zei

Ik kijk ook hoor! Heb net zo'n systeempje als Annejet...

Annemieke zei

wat vervelend zeg, dat je zo veel last van je bekken hebt. ik heb t in lichte mate ook gehad tijdens mn zwangerschap..
Kan me goed voorstellen dat je je af en toe opgesloten voelt.
En ik lees je blog regelmatig, vind het gewoon leuk om jullie gezinnetje te volgen, zeker nu ik er zelf ook 1 heb :)

Heel veel sterkte!!!

Groetjes een "oude bekende" van flevo...

Annemieke