donderdag 23 juli 2009

Telefoonhoesje (s)

Fijn te weten dat er toch allerlei mensen mijn blog lezen, dan stop ik er niet mee :)
Zit nu nog gauw even een energiedrankje weg te werken, ben heul moe! Ik slaap slecht, wat natuurlijk ook niet heel gek is ofzo, ik ben een buikslaper, en dat gaat nu niet. En na mijn buik lig ik het liefst op mijn rug, maar met een pijnlijk bekken/stuit hou ik dat ook niet zo lang vol, dus moet ik op mijn zij, en dat vind ik niet lekker.
Gisteravond zijn JJ en ik heerlijk!!! uit eten geweest, bij Mike Kanzaman (www.kanzaman.nl) in Vlaardingen. (site is trouwens ontworpen door broer Willem :) )
We dachten, laten we dan nog maar even doen, want straks komt dat er een poos weer niet van, en het was nu al best vervelend om zo lang te zitten, dus over een maand, of 2, zal dat nog wel vervelender zijn. Maar goed, het was heerlijk om er eventjes samen uit te zijn, genoten!
We zaten ons wel te bedenken dat de laatste keer dat we samen uit eten waren was voordat Daniël geboren is, hihi, das best lang. We zullen zien wanneer de volgende keer gaat zijn :)
Goed, ik moet nu naar de fysio, dus ik ga maar vast.
Nog even een foto van een door mezelf ontworpen telefoonhoesje. Toen ik de mijne klaar had, de roze met bloem, wilde Daniël ook een "zakkie voor foon", dus toen heb ik gauw die met het blauwe randje even inelkaar gedraaid. Die is dus gewoon simpel, even gauw erbij gemaakt. Ben best wel tevreden over mijn eigen creatie! Nu nog even zorgen dat ik klitteband krijg, dan kan ik dat onder het flapje maken en issie helemaal klaar.

3 reacties:

je zussie zei

hey meis, het linkje klopt niet in je blog. Je eigen site staat er nog voor in de browser ;-) en ja dan doettie 't nie :P Kus!

Jantina van Veelen zei

@ m'n zussie :)
raar, in mijn invoerbalkje stond wel alleen het webadres van kanzaman. doet ie t zo wel? dank! x

Dorien zei

He Jantina,

klinkt alsof je bekkeninstabiliteit hebt; heb ik dat goed begrepen? Wat enorm vervelend voor je!!! Gelukkig gaat de pijn bij verreweg de meesten over na de bevalling, maar goed, met die kennis kun je op dit moment natuurlijk ook niet zoveel. Sterkte ermee!
Liefs, Dorien