maandag 15 februari 2010

2 brothersVanochtend weer naar de dokter, een prikje halen voor mezelf. Tobias heeft Constitutioneel eczeem, en we hebben weer nieuwe creme's gekregen hiervoor. Arm manneke heeft zo'n jeuk de hele tijd, en hij begint zichzelf nu ook gericht te krabben, zo zielig...
Mijn eigen hoofdpijnen worden wat beter gelukkig, ik heb er minder vaak last van. Moe ben ik nog steeds, heb echt NUL energie.
Maar goed, we keep on goin', het komt goed, het heeft tijd nodig.
Daniël is een boef, vind van alles uit, en laat steeds meer merken dat ie een eigen willetje heeft, en ook soms echt expres iets doet waarvan ie weet dat dat niet mag... Tja.. En dan moet je weleens even naar de gang he?! Zo sneu vind ik het, maar je moet natuurlijk wel duidelijk je grenzen aangeven, en als het na 3 keer waarschuwen nog steeds niet uithaalt, ben ik toch meer van de gang dan van een tik ofzo...
Maar het is een heerlijk ventje, lief, slim, en vol energie.
Hij loopt net achter me langs, " pluk een roos dan ben je weer goed " LOL!
JJ is weer aan het werk, is laat vandaag omdat ik naar de fysio moest.
Het is altijd ff weer afkicken van het weekend, het is zo heerlijk als ie thuis is!
Hij is zo'n lieve en goede papa! Afgelopen week stond ik onder de douche toen JJ Daniël naar bed bracht, een lawaai dat ze hadden! Dus, ik stond me al een beetje druk te maken over wat er zou zijn enzo... Waren ze gezellig verstoppertje aan het spelen :) Zo leuk!
Nou, ik moet weer aan de schone luiers, doeg!

* Nog even over mijn vorige blog, Joseph Joseph is het merk van de snijplanken :)

2 reacties:

Dorien zei

Wat een zeldzaam mooie jongens hebben jullie toch! Ze zijn in ieder geval allebei enorm fotogeniek - handig met zo'n foto-papa natuurlijk. Hoop overigens dat het snel beter met je gaat!

Pelle zei

De meeste foto's hier zijn gemaakt door foto-mama :)