zondag 7 februari 2010

Gaat weer goed....

Met mijn blog bijhouden NOT!!!
Tja, soms heb je zo'n periode, dat ken je zelf vast ook wel, en dan kom je er gewoon even niet aantoe.

Ikzelf ben een week of 2 flink beroerd, heb een ernstig tekort aan vitamine b12 en ijzer, waarvoor ik pillen en inecties krijg.
De kids waren ziek, en Daniël is nu ook weer flink aan het snotteren.

JJ's oma is vorige week vrijdag heel onverwacht overleden, afgelopen donderdag hebben we haar met familie en veel andere mensen mogen begraven, en het is ook goed zo, maar wel heel verdrietig allemaal.
Het begon met wat maagpijn en zich niet fit voelen, overgeven, diarree... Uiteindelijk sloeg haar hart op hol, en om deze onder controle te krijgen kreeg ze medicatie die dan weer een bloeding in haar maag veroorzaakte. Vrijdags hielden ook haar nieren op met werken, en was het ons wel duidelijk dat ze niet lang meer bij ons hier op deze aarde zou zijn. Wij, JJ en ik, zijn er die avond nog naartoe geweest, en hebben nog met haar kunnen praten. Ze vertelde dat ze veel van ons en onze jongens houdt, en dat het goed was zo. Wat ze heel belangrijk vond was dat we zorgen het goed met elkaar en de familie te hebben, geen ruzie te maken en er voor elkaar te zijn. Bijzonder, ze was tot op het laatste moment nog zo helder!
We hebben een mooie dienst gehad donderdag, emotioneel, maar ontzettend fijn. We weten dat ze het nu goed heeft, en dat is wel een hele mooie gedachte, en fijn om te hebben! Zij viert nu feest, heerlijk! Maar, toch maakt het het niet minder pijnlijk om iemand te moeten missen hier op aarde, wel dragelijker.

JJ is druk met werk, dingen hier thuis, en vele andere dingen. Volgende week gesprek met de hypotheker en de bank, en we gaan de laatste kleine dingetjes in huis afmaken zodat we mooie verkoopfoto's kunnen maken van een huis dat af is, dat zal beter verkopen hopen we :)
Ja, ons huis gaat de verkoop in!! Ik ben zoooo blij! Het is heerlijk dat er nu wat schot in de zaak komt, en we er echt mee bezig zijn. Misschien hebben we over een jaar wel die ellendige trappen niet meer!! Heerlijk vooruitzicht :)

Verder is gister bij onze lieve vrienden Jan en Marloes een zoon geboren genaamd Job.
Heerlijk voor jullie lieverds, geniet ervan, we hopen jullie gauw ff te zien!

Gister bij de DIDI geweest, en in de opruiming toch nog 2 leuke rokjes kunnen scoren, das ook best fijn :)

Verder ben ik even rustig met frobelen, ben gewoon moe en niet fit, dus dan komt dat er wat minder van. Maar, het duurt niet lang meer dan gaat mijn shoppie open!
Nog even wat puntjes op de i, en dan gaan met die banaan.

Hier nog even een foto van ons en onze boys, ik ga een kop koffie zetten!


3 reacties:

Anoniem zei

Wat een prachtig gezinnetje. jij bent wel witjes om je neus Jantina maar das geen wonder. Fijn om even te genieten van de foto's. Wil je me de foto's ook even mailen?
Liefs van mama

esther zei

Nog gecondoleerd met het overlijden van je oma, wel fijn om te lezen dat je een fijne uitvaart hebt gehad en een waardig afscheid hebt kunnen nemen. dat scheelt toch vaak in het verwerken van het verlies. je ziet er nog niet zo heel florisant uit maar dat zal snel wel weer beter worden. wat is tobias al weer groot geworden. als ik silvia dan zie dan lijkt hij een stuk groter. geniet lekker van je 3 mannen.
liefs esther

Tineke zei

Gecondoleerd met het verlies van jullie oma.. mooi dat je schrijft dat ze nu feest viert!

En snel een beetje beter worden :)