donderdag 15 juli 2010

Donna Downey

Untitled from donna downey on Vimeo.


Helemaal blij wordt ik van de dingen die Donna maakt.
Op haar blog staan nog zoveel meer dingen dan dit, en als ik t zie krijg ik altijd zin om lekker aan de tafel te gaan zitten met een lekkere kop thee, en mezelf heerlijk te verwennen met een paar uurtjes lekker bezig zijn. Helaas pindakaas ligt er nu een wasmand vol was, zijn er 2 kinderen wakker, komt er zo iemand langs om iets te halen van marktplaats, moet ik naar een aantal winkels voor klamboes en andere moet-dingen... Dus nu is er even geen tijd voor. Maar wie weet, vanavond :)


Alles gemaakt door Donna Downey.

Gisteren hadden JJ en ik het over jaloers zijn... Hier kan ik nou jaloers op zijn! Wauw, ik wou dat ik dat zo mooi zou kunnen :D

2 reacties:

Annemarie's Breiblog zei

Hoi Jantina, wat fijn weer van je te horen op mijn blog! Hoe gaat het nu met je? Ik las op de site van Hobbydoos dat het nu heel goed gaat toch? Wat fijn! En je bent ook een andere blog aan het starten zie ik? Ik ga je volgen hoor!
Groetjes, Annemarie

Anni zei

Hai, dank je voor je reactie op mijn blog! Wat grappig dat je een sleutel/tashanger van mij via iemand anders hebt gehad! Ze zijn niet moeilijk om te maken hoor! Gewoon wat lintjes, met de hand vast naaien en een knoopje er overheen!