zaterdag 31 juli 2010

Stylish blogger AWARD!!Wauw!! Ik kreeg van Haakmuts mijn eerste award, helemaal tof, superbedankt :)
Bij deze award hoort dat je 5 dingen verteld over jezelf, en hem vervolgens ook doorgeeft.

Goed, 5 dingen over mezelf:
♥ Een paar maanden geleden is er bij mij een ziekte ondekt die Sarcoïdose heet. Hierdoor is haken/breien voor mij een stukje lastiger geworden omdat ik pijn heb in mijn gewrichten. Iemand als ik moet dan echt iets anders zoeken... Haha, wordt gek zonder hobby! Zo heb sinds een maandje of 2/3 de naaimachine weer tevoorschijn getoverd, en ik vind het ontzettend leuk om er weer mee bezig te zijn, veel leuker dan eerst. Heerlijk om hobby's te hebben, echt genieten!
♥ Wat wel erg onhandig is bij mijn hobby's is mijn onzekerheid/perfectionisme. Het is nooit goed genoeg, of ben dan weer bang dat anderen het niks vinden... Zeker iets waar ik vanaf wil, want ik vind er gewoon niks aan. En eerlijk is het ook niet, want ik krijg altijd hele leuke reacties. Waar zijn toch die knoppen in mijn hoofd die ik zo 123 kan omzetten? Moet ze echt us aanschaffen!
♥ Ik vind het ook erg leuk met papier bezig te zijn. En dan niet echt foto's scrappen (dat vind ik digitaal wel leuk, maar doe ik niet zoveel), maar leuke gifttags maken, kaartjes voor geboortes maken met een naam erop enz.
Er is een boekje wat heet "home, paper, scissors", deze wil ik nog eens aanschaffen, staan leuke dingen in!
♥ Ik ben gek op mijn 3 mannen! Niet dat dat nieuw voor jullie is, maar het mag zeker nog eens gezegd worden :) Op dit moment hebben we een spannende tijd, we hebben ons eigen huis verkocht en hebben afgelopen donderdag op een ander huis geboden. Dit horen we pas volgende week, dus kriebels genoeg in mijn lijf! Spannend is dit zeg... Heb erg veel zin in ons nieuwe huis inrichten, het ons eigen maken, en er lekker van te gaan genieten dat we begane grond wonen en een tuin hebben! (En waarschijnlijk ook een bad, haha, zin in!!)
♥ Ik HAAT rommel in huis, en toch ligt er altijd overal zooi hier :( Ik heb 1000 en 1 tips nodig over hoe ik het netjes houdt, hoe ik dingen goed kan opbergen, en hoe ik het me niet laat beheersen. Er was eens zo'n spreuk "Creatieve mensen hebben geen rommel, ze hebben overal ideeën liggen"... Haha, dat zal best, maar ik wordt gek van die ideeën! Ik wil een hoofd met rust, dus moet er in mijn huis ook rust zijn. Hebben jullie daar ook last van? En hoe zorg je er dan voor dat alles gewoon opgeruimd blijft? Ik krijg het niet voorelkaar, helemaal met de kinders niet. En we hebben gewoon te weinig opbergruimte! (Of teveel spullen, hmmm.... )

Nou, dat was het dan, mijn bijdrage.
Nu mag ik de award gaan doorgeven aan een aantal mensen, en dat ga ik bijdeze doen:

Anni-Tas, jij krijgt hem van mij omdat ik het super vind hoe jij je creativiteit in je tassen stopt! Ik vind jouw tassen geweldig, jouw creatieve geest heerlijk, en je tutorial van het ritstasje fantastisch haha! Hij is voor jou Anni-Tas!

Ook voor jou, Little-Z, een award. Ik vind jouw spulletjes zooo lief! En je bent ook zo heerlijk creatief, ik wordt daar blij van! Dus, ik vind, dat jij er eentje verdient :) Bij deze!

Annemarie! Ook voor jou een award meid! Ik vind je blog superleuk, ik vind het heerlijk hoe je dingen maakt en over dingen schrijft. Altijd een feestje om jouw blog te lezen!

En Matawi, ook jij verdient een award! Jij maakt zulke leuke dingen, je site is leuk, je bent lief en leuk, en je bent uuuubercrea! Dus, hier istie ook voor jou :)


Nu, JJ is wakker, Tobias ligt in bed, Daniël kijkt nog even miss Spider en gaat daarna lekker spelen met papa. Ik knijp er even tussenuit naar de winkel.

4 reacties:

Anni zei

Hai! Dank je wel!! Ik zal je ook even noemen bij depersonen van wie ik de award heb gekregen. Wat een leuk stukje over mij, word er verlegen van.
Als je op mijn blog reageert hoef je geen woordferificatie in te vullen, maar ik moet de reacties 'moderaten'. Ik keur dus de berichtjes goed voor ze gepubliceerd worden, daarom zie je je bericht pas als ik ze heb gelezen.

Annemarie's Breiblog zei

Oooooh wat leuk!! Dankjewel!! Ik voel me helemaal vereerd ook al had ik 'm al gehad hihi! Je hebt trouwens ontzettend leuke dingen op je blog staan zeg! Leuk dat tasje met die stipjes en wat dat brilhoesje voor je schoonzusje vind ik ook erg leuk. Lekker vrolijk!
Groetjes,
Annemarie

Matawi zei

Dankjewel!!! Ook voor de complimenten zeg!!!
Eindelijk kan ik reageren.
Nu ook nog zo'n mooi verhaal bedenken... Leuk om zo meer over je te lezen.
Ik ga ook mijn best doen.
Trouwens, ik hou ook niet van rommel, ben ook perfectionist en altijd is er rommel, heel irritant!
Volgens mij is het zo; "Als het niet goed kan, dan maar helemaal niet!!!" Hahaha.

Groetjes Tamara.

Lisette zei

Dankjewel voor je lieve berichtje en de award!! Wat een lieve woorden; super om te horen dat mensen blij worden van wat ik doe, want daar doen we het tenslotte toch voor ;)