donderdag 26 november 2009

The boys!


Wat een knapperds hè!!

Zo langzamerhand knappen we allemaal weer wat op hier. Gelukkig maar, ziek zijn is niet fijn natuurlijk! JJ is vandaag weer voor het eerst gaan werken, en heeft vanavond een vergadering.
Daniël had de afgelopen dagen steeds koorts, maar gister was het 37.4, wel iets hoger dan hij normaal heeft, maar niet heel hoog meer. Dit betekende dat we vandaag naar Ahoy konden gaan om ook voor hem de griepprik te gaan halen.
JJ en ik hadden hem maandag al gehaald in Schiedam, dit is voor ons veel dichterbij, maar omdat Daniël toen koortsig was kon dat dus niet.
Onze man heeft zich er dapper doorheen geslagen, en heeft niet eens gehuild! Wel een zielig pruillipje, maar dat was heel snel weer over.
Dus, we zijn beretrots, echt zo fijn!
Vandaag was ie wel wat hangerig, en moe, dus vanavond viel ie als een blok in slaap.
Met Tobias gaat het ook beter, de spruw uit zijn mondje is weg. Zijn billetjes zijn nog steeds niet helemaal genezen, maar zijn wel al een stuk beter dan wat ze waren.
Het voeden gaat nog steeds niet optimaal, hij drinkt niet heel lekker nog, maar dit moet ik even tijd geven denk ik. Mocht het nou volgende week nog niet beter gaan, dan misschien toch even een lactatiekundige vragen om eens langs te komen.
Verder ben ik gister van de trap gevallen, heel handig.... NOT!!
Flinke blauwe plek op mijn bil en been, en toch weer wat meer last van rug en bekken... Maar goed, ben zo blij dat ik niet Tobias bij me had, die lag net lekker in zijn bedje gelukkig.
Nu is het 22u, en ik wil nog even lekker zitten haken denk ik, totdat JJ thuis komt. Als ie nou een beetje optijd is kunnen we nog even Robinson kijken, dat heb ik opgenomen.
Ben bezig met een pinguin, heel leuk. Had een tashanger gemaakt, zal nog even een foto erbij doen, maar deze is eergister van mijn tas af gejat :(
Naja, gelukkig was het niet mijn portemonnee, maar snappen doe ik het niet, waarom doet iemand nou zoiets? Maar goed, ik hoop dat hij/zij er blij mee is...


Mijn gejatte dikbuikie, zo jammer :(

8 reacties:

Maartje zei

Ach, die dieven.
Hoe lang doe je over het maken van zo'n popje? Ziet er gaaf uit hoor! En lijkt Tobias een beetje op Daniel toen hij zo oud was?

Geniet van jullie weekend straks!
Kus

Annemieke zei

Wat een pracht foto!!! wow!!
Fijn dat jullie allemaal weer een beetje beginnen op te knappen! Oei van de trap gevallen, nou hopenlijk krijg je er niet al teveel last van!
Leuk poppetje maar stom dat hij gestolen is :(

Nou fijn weekend!! wij gaan overigens vanmiddag ook voor de prik... maar denk niet dat mijn meisje zo stoer is als jouw grote knul!!

Tineke zei

Mooie mannen!
Ikzelf ben ook bij twee prikdagen aanwezig geweest! Leuk! Maar voor die kleintjes wat minder ;)

Over je vorige blogje: zo zag ik er vroeger ook uit, in mijn gezicht is het helemaal goed gekomen!
groetjes!

Ettje zei

Hoi Jantina,

Was al een poosje niet langs geweest, en las nu even je laatste logjes, en bewonderde de foto's.
Oef, wat gaat het toch allemaal snel met de kindjes.

Niet blijven tobben hoor, met de borstvoeding, maar gewoon even een lactatiedeskundige laten komen, of je aanmelden bij een borstvoedingsite. Kijk maar even op de site van m'n dochter: www.mutti.nl Daar staat wel een link naar zo'n site. Maar ze kan je ook zelf wel adviseren. Stuur je haar gewoon een mailtje en zegt dat ik je heb doorverwezen. :-)

Groetjes,
Ettje

Renske zei

Wat een prachtige tashanger! Ik lees je blog al een tijdje en ik hoop dat je niet stopt!

Ik ben zelf ook aan het haken, ik kan het nog niet heel goed, maar alle begin is moeilijk! Ik zou ook heel graag zo'n tashanger maken, mag ik het patroon van jou?

Groetjes,
Renske

Debbie zei

hahaha, nou dan weet je in ieder geval dat het een heel geslaagd werkje was, jantina.. ;-)

Jantina van Veelen zei

@renske,
Als je mij je e-mail dan even geeft? :)

Renske zei

Hoi Jantina,

Mijn emailadres is renske.frans@home.nl

Alvast bedankt!

Groetjes Renske