donderdag 5 november 2009

Knoop doorhakken?

Ik loop al een hele poos met het idee, wat moet ik nou met mijn weblog. Ik schrijf er amper op, heeeeeel af en toe een fotootje, maar dat is het dan ook. En nu is het dan tijd om daar eens iets, of juist niets, mee te doen.
Heb besloten om me weer wat meer in te zetten op mijn weblog, voor een maandje ofzo. Als het bevalt, ga ik door, en anders kap ik er lekker mee.
Moet zeggen dat ik het ook druk zat heb met die 2 kleine mannen, alleen het is toch ook wel weer leuk om iets te hebben voor fam en friends om te zien hoe het hier gaat!
Dus, ga ik daar direct even iets over schrijven :)

Het gaat best goed, eigenlijk.
Daniël is een supertrotse grote broer, heb totaal nog geen jaloezie bij hem opgemerkt. Knuffelen, kusjes geven, even bij Tobias kijken voor ie weg gaat... Het gaat heerlijk zo! Hij is heel blij met zijn nieuwe kamer, slapen gaat super daar. Hij is een heerlijke kletsmajoor, heel nieuwschierig, en gek op auto's en duplo!

Tobias doet het ook goed!
Afgelopen dagen begonnen met inbakeren, en een goede regelmaat, en zo gaat het super! Het mannetje slaapt, eet/drinkt, poept/plast, eigenlijk alles wat moet werken werkt :) Vanochtend kreeg ie de gehoortest, en ook dat is allemaal prima.
Het is een heerlijk ventje, we zijn erg blij met hem en zijn grote broer!

Met JJ gaat het ook goed.
Nu hij ook gewoon fulltime werkt, en doordeweeks s'avonds ook zijn verplichtingen heeft, merkt hij natuurlijk wel ook dat het drukker is, en dat dit ook meer energie vraagt, zowel geestelijk als lichamelijk.
Maar verder issie lekker bezig. Her en der wat dingetjes in huis doen, in het weekend proberen wat te relaxen, en gewoon genieten van ons nieuwe gezinnetje.
JJ is een fantastisch lieve en leuke vader, ben trots op je lieverd! Je doet t super!

Met mijzelf gaat het redelijk.
Eerst ging het best goed weer met mijn bekken, maar ik begin toch weer wat meer last te krijgen. Het is echt niet zo als voor de bevalling hoor, ABSOLUUT niet, maar ik moet gewoon nog steeds wel rustig aan doen... En dat is voor Jantina best lastig ;)
Ik zie erg uit naar dat ons huisje weer een beetje normaal is, die bank gewoon weer op z'n plek en dat bed weer naar zolder. Maar, dit moet JJ natuurlijk doen, voor mij is dit te zwaar, dus dat gaat dit weekend gebeuren. Het is heerlijk hoor, af en toe even kunnen liggen, maar geestelijk is het toch ook fijn om rust te hebben, dus ik wil hem gewoon weg nu dat bed. En op de bank kan ik natuurlijk ook best ff liggen.
Maar... Ik klaag niet, als ik het vergelijk met voor de bevalling... Ik had niet verwacht dat ik me alweer zo zou voelen.

Goed, time flies, Daniël ligt alweer dik anderhalf uur te slapen en moet nu lekker uit bed komen. Tobias heeft net om 15u weer bij me gedronken, dus die slaapt nog wel een poosje hoop ik.

Lieve mensen, ik hoop dat ik het waar kan maken, en vaker weer iets van me te kunnen laten horen. Zo niet, dan niet...

5 reacties:

Ettje zei

Hoi Jantina, fijn om je weer te lezen, en om te horen hoe het met jou en de jongens gaat. Heb je wel gemist hoor.
En vooral foto's van Tobias en Daniël, natuurlijk.
Hoop dat je er gauw weer wat laat zien. Ben heel benieuwd hoe het met ze gaat.
Liefs,
Ettje

DJ zei

Het feit dat je na een paar uurtjes al weer twee reacties hebt, geeft wel aan dat we graag van je horen en vooral: zien!

Martine zei

Gewoon doorgaan hoor! Bloggen is leuk en bloggen is hip ;)

Maartje zei

ik vind het wel gezellig hoor!!!

Annemieke zei

Hoi Jantina,

Zo leuk om te lezen hoe het met jullie gezinnetje gaat. Wat fijn dat Daniel zo'n leuke grote broer is!!
Vervelend dat je toch wel weer last van je bekken hebt, denk je overal vanaf te zijn...
Sterkte ermee in elk geval!!

Liefs, Annemieke