vrijdag 20 november 2009

Exceem

Vandaag toch maar weer met ons kleine mannetje naar de dokter gegaan.
Sinds eergister kreeg ie ook wat vlekjes in zijn gezicht, wat trok naar zijn oortjes, en vanochtend zag ik het ook op zijn rug en buikje. En dat is, wat de titel al zegt, exceem. Dus, weer een smeerseltje erbij gekregen, voor 2x per dag.
Zijn billetjes zijn ook niet zoals ze horen te zijn na 5 dagen smeren, dus ook daarvoor nog een extra zalf mee gekregen, wat tussen de minacozol/hydrocortison door gesmeerd mag worden, en die moet 3x per dag.
Dus, een gel voor in zijn mond, een zalf voor zijn gezicht, en 2 zalfjes voor zijn billen... Wel genoeg toch dacht ik!

Ikzelf knap weer op, gelukkig! Wat kun je je ellendig voelen soms als je ziek bent, poeh! Maar, vandaag is JJ aan het hoesten en snotteren... We hopen maar dat het niet doorzet.
Hij is nu voetballen met Zicht, in Rijswijk. Gezellig met de mannen, en inmiddels ook een paar vrouwen, op stap. Heerlijk voor hem, even eruit zijn... Zie ik ook wel naar uit hoor, als over een poosje die voeding helemaal goed loopt en Tobias ook een flesje kan. Maar, eerst beter worden :)

3 reacties:

Annemieke zei

och zo blijf je wel aan t smeren ja! Spruw kan helaas flink hardnekkig zijn, hopenlijk is het snel over!!
Hopenlijk wordt JJ niet ziek en knap jij ook snel op! Beterschap en een fijn weekend gewenst!!

annemieke

Annejet zei

Hoi lieve zus! Succes ermee allemaal, fijn dat je zelf wat opknapt.. Enne ow ja, exceem schrijf je anders ;-) het is 'eczeem' :-P

kus

Jantina van Veelen zei

@anne, toch wordt er op genoeg sites ook over exceem gesproken, vandaar :)